Здравейте,

много бихме се радвали да чуем от вас какво мислите за сайта. Предполагаме, че не се посещава толкова много като се имат в предвид размерите на България, популярносста на бандата в родината ни и (особено сега) напускането на четирима от членовете.
Все пак бихме искали да чуем какво мислите, какво ви харесва в сайта и какво не, какво бихте искали да променим и има ли нещо, което сме пропуснали, но бихте искали да знаете.
Оставете коментар и изразете вашето мнение :)

И както вече споменахме в twitter, Линке е дал интервю за chrislinke.blogg.se. Интересните му отговори може да прочетет тук.
 


Comments

Em
07/04/2010 15:42

Zdraveite! Niamate si predstava, kolko mnogo se zaradvah kato vidiah saita vi :)Svurshili ste strahotna rabota, saitut e pulen s interesna informacia. Dori da ne go poseshtavat mnogo hora, produljavaite da poddurjate saita za tezi ot nas koito oshte obichat grupata :)

Reply
Vil
07/10/2010 13:04

Сайтът е наистина невероятен! Аз редовно го посещавам и се зареждам с нова информация:D Всичко е супер, на едно високо ниво. Продължавайте все така! Наистина има още почитатели на групата, които харесват сайта ви. :)

Reply
07/13/2010 13:59

Благодарим много за милите думи! Това означава много за нас!

И докато има хора, които все още се интересуват от групата, ние сме насреща! :)

Reply
Ivan
08/15/2010 13:53

Сайта е невероятен неповярвах когато видях че има български фен сайт и форум на любимата ми банда.Слушам Panik от почти 3 години и преди ми беше много трудно да се снабдя с каквато и да е информация за групата.Благодаря от сърце на хората които са го създали и да продължават в същия дух.Всеки ден влизам и проверям за нещо ново.Дано момчета се съберат някой ден и да продължат да ни радват с музиката си пък ако не двата шедьовара които оставиха зад гърба си ще ми снигнат за цял живот.Благодаря още веднъж за невероятния сайт.

Поздрави!

ReplyLeave a Reply