Новината от последния час: PANIK ще изнесат концерт на 30 януари в Москва.
Защо не живеем в Русия? :))
 
 
Здравейте,
oтговорите на Давид за месец август и септември са вече онлайн на panik-david.de. Превод на български може да откриете тук.
И докато гугълвах :) , попаднах на едно видео интервю за обувките Nike, проведено на изложението You. Точно така, колкото и странно да звучи, Франк обяснява защо тези обувки са толкова хубави и защо предпочита да ги носи.
Във връзка с това открих и кратко видеo от снимането на "Lass mich fallen", както и рекламен клип на unplugged концертите, изнесени края на септември.
източник: maedchen.de
 
 
Здравейте!
Новините днес са свързани с най-великия китарист / пианист / продуцент на всички времена :))
Композицията "Ce Pia Ali" може да се намери в iTunes само за 99 цента. Към нея има и доста стилен кавър.
източник: iTunes.de
Давид продуцира и албума на немската пънк/ска банда Destination Anywhere. Клипчета от записването на албума в студиото на Давид и с участието на Давид могат да се видят на официалния youtube канал на групата.
 
 
Здравейте отново :)

Новините днес са доста по-малко. Става въпрос за 2 фен сайта.
panik-juri.de е с нов лейаут. Не знам дали трябва или ми е разрешено да изказвам мнение, но аз виждам само смяна на цвета...затова продължавам с по-добрият сайт, а това е този, който четете в момента :))
Информацията за всеки един от членовета на бандата е вече онлайн. С гордост ви представяме биографични данни, както и интересни видео интервюта и отговори на въпроси на фенове. Молим ви само да имате в предвид, че част от въпросите, съответно и отговорите са малко стари. Но PANIK бяха в затишие в последно време. Едва сега се завърнаха, затова ще се радваме на всякаква нова информация от тяхна страна оттук нататък.
Фото галерията ни също е обновена. Новите снимки може да видите тук.

Редакция: Тимо и Франк са участвали в "Nike's Human Race" в Берлин вчера. Двамата са избягали 10 км за 49:37 мин. Браво на момчетата. Здрав дух в здраво тяло =))) 
източник (инфо + снимки): nikerunning.nike.com
 
 
Здравейте!

Най-накрая panikbg.net.ms е онлайн. Създадохме тази страница с голямо желание и се надяваме да намерите информацията  за полезна и интересна. А ние се надяваме да открием нови фенове на PANIK сред вас.

Та, какво се случва около групата напоследък? Списикът е дълъг :)

1.       Новият албум “Panik“ е вече на пазара. Samples  от него могат да бъдат чути на официалната страница на момчетата, както и да се поръчат/свалят от линковете дадени тук.

2.       Ревютата за албума са доста положителни. Ето част от тях:

PANIK се намират музикално на едно ново ниво, те са поели определено по много по-трудна писта, но с текстовите си правят връзка с предишния албум. Засегнати са сериозни и актуални въпроси в емоционални метафори и игри на думи,собствените им притеснения и страхове и е представен все пак един допълнителен поглед към моралните и културните тенденции на нашето време. PANIK искат да правят не само музика, но също така да предложат и съдържание.“
“Ако останат заедно и продължат по този път, талантът неизбежно ще прескочи всякакви жанрови граници... Човек може да си зададе въпроса: “ Kой има нужда от Linkin Park, когато вече има PANIK? ““


3.       PANIK имат и нов лейаут на страницата си. Освен новини, там могат да се намерят  блогове, който Тимо пише и kyte видеата. Можете дори да оставите коментар.

4.       Бандата иска мнението ви коя песен от новия албум е най-добрата според вас. Може да гласувате тук. Гласуването на Rock One все още продължава. И макар че момчетата водят убедително, подкрепети ги тук.

5.       Както вече може би знаете, Франк снима филм в момента. Той играе ролята на китарист на известна рок банда. Филмът се очаква да излезе септември 2010. И явно той е доста зает, защото взима участие и в турнето на Мартин Килгер, познат на феновете от дуетите си с Франк. Още едно участие - Франк е част от журито на съзтезанието за млади таланти “Dein Song“ (твоята песен). Предаването ще се излъчи на 26 октомври по KIKA.

6.       Последният блог на Тимо беше нещо като своебразно продължение на “Kinder (ist es nicht krank?)“. Ето част от него:

“Питам се, как може човек да бъде “за“ ядрена енергия ...
Питам се колко сляп трябва да е човек, колко егоистичен и нетолерантен, ако не мисли за поколенията след  нас...
Питам се в каква страна живеем, шом се грижим повече за извършителя от жертвата ...
Питам се защо жертвите на насилие не получават много подкрепа, и тези, които са съсипали живота им излизат на свобода след няколко години заради добро поведение, след като дори им е позволено да завършат образование в затвора!!!
Питам се в какъв свят живеем, щом никой не го интересуват подобни неща...

Питам се защо нищо не се случва, въпреки че хората се интересуват?“

7.       След като Франк създаде профил в twitter, се появиха и фалшиви с имената на Линке и Давид. Давид дори съобщи на своя myspace за вече съществуващ и личен негов акаунт. Можете да последвате Франк и Давид в twitter.

8.       PANIK са номинирани за най-добра група, както и за най-добър сингъл с “Jeder“. Номинациите може да видите тук, а гласуването започва от 26 октомври.

9.       Някои от последните интервюта на момчетата, преведени на български, могат да бъдат открити тук.

И на последно място, но не по значение, посетете първият български PANIK форум. Там ви очакват приятни хора, с който може да коментирате всичко случващо се около бандата. И не само. Регистрирайте се сега и станете част от тази готина общност.

Очаквайте допълнителни материали съвсем скоро. Има какво още да ви предложим. Надяваме се страницата да ви е харесала. Ще се радваме на честите ви посещения и коментари.