Picture
За съжаление PANIK не са влезли в официалните номинации за  "Best Live Act" на наградите Comet 2010. Групите/певците, които са успяли, са Tokio Hotel, Rammstein, Culcha Candela, Peter Fox и Silbermond.

 
Picture
Ето и няколко новости около момчетата за последните няколко дни:
  • Тимо е публикувал нов блог. Тук може да гласувате за една от организациите, която според вас заслужава най-много да бъде подкрепена с пари.
  • Франк има нова снимка на myspace.com/madeinhd.
  • Линке е качил няколко нови парчета на myspace.com/dertollelinke.
  • Юри има участие заедно с Йойя Вендт във Франквурт на 26 март. Повече информация на myspace.com/jurischewe.
Не забравяйте да гласувате за Comet 2010! Крайният срок е 22 март, 12:00 часа.

 
Picture
Добри новини: късометражният филм на Тимо "At Second Glance" ще се появи в две версии - с английско и немско аудио. Той все още търси подходящ начин за преставянето му, както и превръщането му в нещо по-голямо от само iTunes рилиийз.

 
Picture
Най-накрая предишния блог на Тимо (09.03) има превод и на български. Нещата, които пише са си чиста поезия, за съжаление това усложнява преводът им :) както и дължината им.

 
Picture
PANIK трябваше да са в чата на star4kids.at днес. За да не разочароват феновете си, те се появиха на panik-musik.de. Първата част на това, което обсъждаха Тимо, Давид и феновете може да прочетете тук.

Тимо е публикувал нов блог, свързан с предишния (който все още не сме превели). Ставаше въпрос да дадете линкове на организации, които се занимават с помощ на деца, хора в нужда и т.н. и след като се изберат три организации, да се отвори банкова сметка, на която всеки, който желае да  преведе по 1 евро. Тимо моли за мнение как трябва да се изберат организациите.

И накрая, във френкото списание Rock One има кратка статия за PANIK и техния концерт в Париж с коментарите на Давид.

Picture
 
Честит Рожден Ден,
Линке!


Желаем късмет, лични и професионални успехи, както и успешен старт в новите начинания.
Picture
И не забравяйте да гласувате за PANIK за най-добър live артист за наградите Comet 2010. Те заслувават тази награда!
Picture
 
Тимо: Добър ден и добре дошли на официалната PANIK страница. Аз се казвам Тимо Зоненшайн, това е Давид Бонк и
Давид: Здравейте
Тимо: И искахме да ви дадем малък ъпдейт, защото последното видео беше преди доста време и нова информация. Ще свирим в Париж, в Трабендо на 24 април, чакаме го с нетърпение и се надяваме някой да се появи. Ще бъде определено много забавно. Иначе следващата неделя, не знам коя дата е точно в момента, в 16:00 часа ще бъдем при Stars 4 kids в чата
Давид: Да, правилно
Тимо: Да, страхотно
Давид: Ние трябваше, така да го наречем, да свирим в Москва на 30 януари
Тимо: Да
Давид: Но не свирихме. Има някакви интриги (надявам се, че прaвилно съм го разбрала) и се опитваме да ги уредим.
Тимо: Да, понякога е малко трудно с Русия, защото е
Давид: Доста далеч
Тимо: Защото е далеч и подобни неща. Но ние определено искаме да опитаме да уредим нещата още веднъж, много съжаляваме, че трябваше да отменим шоуто, но все още има проблеми със залата, какво беше?
Давид: Някакви проблеми със сигурността
Тимо: Дам, малко е глупаво. Ами, забавлявайте се, надяваме се, че ще можем да ъплоадваме нови видеата по-често следващия път. Ще свирим със заместител на Линке в Париж, с друг екип
Давид: Да, с един човек повече
Тимо: Довиждане
Давид: Чао.
 
Picture
Новините от днес: ново kyte видео на www.panik-musik.de и нов блог от Тимо на myspace.com/paniktimo. Превод и на двете ще може да откриете на страницата ни в следващите няколко дни.

И както изглежда, Давид продуцира английската рок банда Beyond All Reason. Снимки от студиото могат да бъдат видяни на facebook профила на китариста им или на paniknews.blogspot.com.

 
Picture
Няколко промени се случиха около myspace страниците на групата. Официалната им myspace страница има нов хеадър, рекламиращ концерта в Париж. Юри е добавил нова музика на своята, а Линке е публикувал нова биографирна информация (споменаваща: "Също така, имах достатъчно късмет да бъда част от немската сrossover банда PANIK в миналото." ), както и няколко снимки. Линке има вече и twitter акаунт. Последвайте го.

 
Докато се ровеx в интернет, случайно попаднах на няколко снимки от The Dome 51, които поне аз не бях виждала досега.
Редакция: ето и няколко снимки от The Dome42 & 43.
източник: thedome.de
И както знаете, Давид работи с Destination Anywhere. Сега е техен ред да рекламират PANIK. Представяме ви тяхната версия на Bevor du gehst (след 2:52 мин.), както и солистът им (който също се казва Давид с тениска на PANIK ;))
Picture