В новия си блог Давид пише, че много биха желали да заснемат концерта в Хамбург. Затова молят всички фенове, които имат собствени камери и имат желание да гледат концерта ОТ, а не ПРЕД сцената да им пишат е-майл.
Надяваме се, че видеото ще бъде достъпно за всички след това!

Ето и корицата на френското списание Rock One, където в декемврийския брой трябва да има интервю с Давид и Тимо, разказващи  за бъдещето на бандата. (Заглавието: "След раздялата, PANIK обясняват!" - благодаря на bekileik за превода)
Picture
 
PANIK искат да изнесат концерт в Париж в началото на 2010.  За целта имат нужда от подкрепата на феновете и техния глас.
Ако може да присъствате на концерта, може да оставите името си тук.
 
Здравейте,

отговорите на Давид за месец октомври са онлайн.

Редакция: отговорите на Франк са месец ноември също са качени.
 
PANIK са все още PANIK в този си състав поне до 30.01.2010. Дори и след това, този сайт ще продължи да следи  професионалното им развитие (разбира се, ако има такова и то е достъпно до феновете).
По този повод

Честит Рожден Ден!
Юри,
желаем ти късмет, професионални и лични успехи.

И тъй като нямах възможност и време за подарък под формата на видео или снимка, ето какво намерих в youtube.
 
Здравейте!

Всички очакваме новини около момчетата. Тимо и Давид са дали официално изявление за това, какво се случва с бандата за френското списание Rock One. Интервюто ще бъде публикувано в декемврийския брой.

Албумът "Panik" е по магазините от 16 ноември и в Русия.
И като заключение, едно видео с участието на Давид и Франк в предаването  "1, 2 oder 3" по KIKA и ZDF от 14.11.2009.
 
Дали това е краят на една ера, на един дълъг път, на една жестока борба, както се изразяват момчетата, или напротив - едно ново начало? Но за какво и накъде?

Бандата публикува блог на официалната си Myspace страница, както и в news секцията на официалната си страница, в който се казва, че част от групата няма сили да се бори повече, че турнето през декември ще е тяхното последно турне в Германия и, че бандата PANIK няма да продължи да съществува при тези обстоятелства.

Tъй като ми е трудно да продължа, а пък и няма повече яснота по въпроса, спирам дотук. Единственото, което ни остава е да подкрепяме момчетата, независимо какво решат и с какво ще се занимават в бъдеще.
Желаем им успех!
 
Здравейте!

Гласуването за най-добра немска група приключи. До 22 ноември може да гласувате за най-добър сингъл. PANIK са номинирани с "Lass mich fallen", а не c "Jeder", както беше обявено по-рано.
 
Здравейте!
Франк отговаря на въпроси на фенове на panik-franky.de. Сайтът стартира и нова акция: можете да зададете своите въпроси към певеца до 30 ноември.
И едно видео свързано отново с него - част от участието му в турнето на Мартин Килгер.