Гласувайте за PANIK, за да подобрят позицията си в StarFlash's flashlist.
 
Гласувайте за PANIK и им помогнете да влязат в годишната класация на Viva.
 
Пиано версия на "Es ist Zeit" може да бъде чута на myspace страницата на Давид. Композицията може да бъде и свалена с кликване с десния бутон на мишката и save as.. от линка по-долу.

източник - twitter-a на Давид : "On High Request I made a FREE DOWNLOAD Piano Version of ES IST ZEIT: http://esistzeit.hostoi.com/piano_esistzeit.mp3 hope it works!"
 
Няколко снимки от You Messe 2009, проведено в началото на октомври в Берлин (повече снимки от събитието на panikbg.gallery.net.ms).
източник: girlfriends-mag.de
&   you.de
И момчетата отговарят на стандартни въпроси. Променили ли са се вкусовете и мненията им за последните няколко години, вижте тук.
източник: girlfriends-mag.de
 
 
Стоим на прага на най-приятното време от годината. Идва Коледа - един от най-хубавите български празници. Във връзка с това, ние, от PanikBG.net.ms сме ви подготвили една малка изненада. И тъй като сме сайт за PANIK, изненадата не може да мине без тяхно участие. За какво става въпрос, вижте сами. Благодаря на всички за помощта!

И не забравяйте да проверявате официалната PANIK страница, защото на 24 декември Тимо и Давид ще качат на нея новата песен със заглавие "Es ist Zeit" и видео към нея.

Весели празници!!!
 
Здравейте!

Още едно видео, свързано с интервюто, което PANIK са дали за Yagaloo. В него Юри споменава, че ще учи jazz drumming.
И няколко снимки от концерта на момчетата във Франкфурт:
източник: regioactive.de
 
На началната страница на Yagaloo може да бъде открито следващото видео. Тимо, Ян, Юри и Франк говорят за раздялата и за промоцианалното турне на албума, което се оказа и последно за групата в този състав.
източник: yagaloo.de
Бърз и груб превод на казаното от момчетата:

Такава фотосесия, каквато бандата PANIK направи в началото на септември няма да има повече. Групата реши, че няма да продължава в този състав. Сега ще разберете защо всичко приключва толкова бързо.
Франк: Просто вече не ни достига въздух, както видяхте, през септември издадохме албума и да... сега решихме, че приключваме. Искахме това да е промо турнето за този албум, но това ще бъде за съжаление също така и последното.

 
Фотогалерията беше замислена отдавна като допълнение към сайта. За съжаление при новината за разпадането на PANIK работата по нея спря, докато се изчакваше информация какво става с бандата от тук нататък. Но вече знаем, че поне Тимо и Давид продължават под името PANIK, както и че с каквото и да решат да се занимават другите 4-ма, те винаги ще останат част от групата и от този сайт. Затова, PanikBG.net.ms гордо представя галерията такава, каквато момчетата заслужават :)
Още снимки съвсем скоро...
 
Страхотна нова композиция може да бъде чута на myspace страницата на Линке. И макар той вече да не е член на бандата, парчето си заслужава. Този път липсват типичните за него китари, а се е спрял на пиано и цигулка. Невероятно и доста тъжно в същото време. Но мисля, че е по-добре да се уверите сами.