Picture
Отговорите на Давид за декември и януари са вече онлайн на panik-david.de. Превод на януарските, както и част на декемврийските въпроси и отговори могат да бъдат открити тук. За съжаление нямам много време да преведа всичко (същото се отнася и за тези, които помагат), затова съм избрала по-интересните въпроси и тези свързани със ситуацията в бандата. Следва продължение...

 
Picture
Макар и със закъснение, Тимо също потвърди информацията за концерта в Париж като подкрепи идеята на немските фенове за пътуване от Германия до Франция в twitter: "nice :) http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=433605098 &blogId=528926442" & "@xmusik you will arrive from spain? far far away :) im glad to play the concert in paris! :)"

 
Picture
Макар PANIK да не са потвърдили официално концерта в Париж, Давид пише в twitter:
"Für Alle Deutschen, Die Zum PARIS KONZERT Wollen: http://www.firsturl.de/lME2qfI (за всички немци, които искат да присъстват на КОНЦЕРТА в ПАРИЖ: линк).
Официалния форум органзира за феновете пътуване с автобус от Германия до Франция. Повече информация може да откриете на дадения от Давид линк.

P.S. Ако някой има нужда от превода, може да остави коментар. Но засега не мисля да го превеждам, защото за съжаление не късае особено нас :( Същото се отнася и за изненадата, която  www.panik-david.de и немските фенове готвят за рождения ден на Давид.

 
Picture
PANIK са пре-номинирани в категорията "Best Live Act" за наградите COMET 2010. Може да гласувате тук и да помогнете на бандата да влезе в официалните номинации.

 
Picture
Според официалния френски PANIK street team, бандата ще изнесе концерт  в Париж на 24 април. Клубът Тrabendo, в който трябва да свирят, също е оповестил датата на сайта си. В съобщението още се казва, че всички с изключение на Линке ще бъдат там. Групата все още не е потвърдила участието.

 
Picture
Нашият обичан и талантлив китарист и пианист има рожден ден днес.

Всичко, което искахме да кажем, го казахме във следващото видео.

Честит Рожден Ден, Давид!!!


 
Picture
Бъдещите планове на настоящите и бившите членове на бандата, публикувани на 05.02. на сайта www.faz.net (откъс):

"... Линке напуска. Турнето доставя удоволствие, казва той, политиката на звукозаписните компании обаче не. Тяхното появяване може да се види в албума например, защото някой от звукозаписната компания е поискал това. Човек трябва да се бори, за да спечели, казва Зоненшайн. Линке разбира това, но не иска да продължава: "За да се приключи, когато някой не се чувства добре, тогава трябва самият той да се грижи за себе си." Той ще се опита са си изясни нещата в чужбина. Вернер ще продължи обучението си като химичен технически асистент, Шеве учи от октомври барабани в Бремен, Циеглер има роля във филма "Alles für Lila..."
...Общата им къща в Хамбург е изпразнена. Тук няма да се крещи повече. Бонк и Зоненшайн искат да издадат албум (двамата) тази година, но все още не знаят как и кога. "Но във всички случаи знаем, че това е нашия живот."

Picture
източник (информация + снимкa): www.faz.net
 
Picture
На въпрос в twitter: "Kажи ми, Давид, на следващите участия, двама или петима ще бъдете?" Давид отговаря: "Вероятно петима"

От руска страна се чува и, че концертът в Моква е отложен за края на март, началото на април 2010.